Apartamento de 3 dormitorios en primera línea de playa. - € 269.000

Apartamento, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid

Droomt u ervan om vanuit uw eigen appartement in luttele ogenblikken op het strand te kunnen zonnebaden? Het complex waar dit nette herverkoopappartement deel van uitmaakt kan deze droom voor u verwezenlijken. Vanuit de gemeenschappelijke zones biedt het complex een eigen doorgang direct naar het strand.

Dit sfeervolle koopappartement aan de Costa Blanca Zuid biedt u 3 slaapkamers, een half open keuken en een balkonterras welke aansluit op de woon- eetkamer.

Dit herverkoopappartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, hierdoor kan het genieten meteen beginnen na de sleuteloverdracht.

In de directe omgeving kunt u fijn wandelen in de bosrijke woonwijk genaamd Campoamor. In de wijk kunt  is er onder andere een gezellige jachthaven en een fijne wandelboulevard. Daarnaast heeft u op loopafstand van dit appartement tal van gezellige bars en restaurants tot uw beschikking.

Neem contact op met de Nederlandstalige makelaars van Ibérica-Estates om een afspraak te maken op locatie. Wij assisteren u van A tot Z bij het verwezenlijken van de aanschaf van uw droomappartement aan de Costa Blanca in Spanje.

Características principales

Referencia
6928
Ciudad
Orihuela Costa
Zona
Lomas de Cabo Roig
Dormitorios
3
Baños
2
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 960
IBI anual
€ 350
Precio
€ 269.000

Superficies

Superficie construida
91 m2
Terraza
10 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
28 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
70 km
Aeropuerto Murcia
53 km
Centro ciudad
0.7 km
Mar
0.1 km
Campos de golf
4 km
Tiendas
0.4 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter