Villa independiente de nueva construcción en las montañas de Polop - € 675.000

Villa, Polop, Costa Blanca Noord

Geniet van de serene omgeving aan de voet van de berg genaamd “El León Dormido” ofwel “De Slapende Leeuw”.

Deze nieuwe vrijstaande Villa’s worden gebouwd in een project van in totaal 46 woningen. De percelen waarop de woningen worden gerealiseerd hebben een oppervlakte tussen de 380m2 en 600m2.

Kenmerkend aan deze Spaanse Villa is de directe verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes. Bij het openen van de glazen schuifdeuren verdwijnen deze volledig in de wanden. Tevens heeft de architect ervoor gekozen om zowel binnen als buiten dezelfde hoogwaardige vloertegels te gebruiken. Hierdoor vloeien de woonkamer en de tuin met het privézwembad naadloos in elkaar over.

Op de begane grond beschikt u over de eerste slaapkamer met badkamer en suite. Ook bevindt zich op deze verdieping een gastentoilet.

Een open trapopgang geeft u naar boven toegang tot de eerste verdieping en naar beneden toe de kelderverdieping. Met deze kelderverdieping beschikt deze woning over een praktische inpandige parkeergarage. De garage is voorzien van een elektronische deur. Naar wens is deze kelderverdieping ook uit te breiden met een aparte wasruimte en een extra kamer waarmee het totale beschikbare oppervlakte van de kelder uitkomt op 140m2.

De 1e verdieping van de Villa biedt plaats aan 2 slaapkamers. De slaapkamers beschikken over een badkamer en suite. Daarnaast hebben beide slaapkamers toegang tot een eigen balkonterras.

Comfort en duurzaamheid staan in deze Villa hoog in het vaandel. Zo zijn de badkamers voorzien van elektrische vloerverwarming. Beschikt de airco over “Airzone” technologie waarmee u in iedere ruimte afzonderlijk de gewenste temperatuur instellen. Een Aerothermisch systeem zorgt voor de warmwatervoorziening. Daarnaast beschikt de woning over een zonnestroominstallatie.

In de directe omgeving van de woning bevinden zich de pittoreske dorpskernen van Polop en La Nucia. Het uitgebreide sportcomplex van La Nucia bevindt zich op slechts 3 kilometer van deze woning.

De stranden van L’Albir en Altea bereikt u binnen 20 minuten autorijden. Beide plaatsen bieden u een uitnodigende wandelboulevard, verzorgde zandstranden en talloze gezellige bars en restaurants.

Características principales

Referencia
3408
Ciudad
Polop
Dormitorios
3
Baños
3
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 50
IBI anual
€ 480
Precio
€ 675.000

Superficies

Superficie de parcela
383 m2
Superficie construida
307 m2
Terraza
14 + 4 m2
Cocina
18 m2
Salón-comedor
63 m2
Sótano
140 m2
Jardín
260 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
63 km
Aeropuerto Valencia
160 km
Centro ciudad
1 km
Mar
10 km
Campos de golf
15 km
Tiendas
0.7 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter