Ático con amplia terraza y solárium privado en la Costa Blanca Norte - € 670.000

Apartamento, Calpe, Costa Blanca Noord

Calpe is een sfeervolle Spaanse kustplaats aan de Costa Blanca Noord. Calpe is bekend van de berg genaamd Peñón de Ifach welke u van mijlenver zult gaan herkennen. Daarnaast biedt Calpe een langstrekkende strandboulevard en een gezellige oude binnenstad om urenlang te flaneren.

Geniet van de lokale gastronomie met verse vis en zeevruchten, heerlijke tapas of één van de internationale restaurants welke deze stad u te bieden heeft.

Om van al dit moois te kunnen gaan genieten heeft makelaar Ibérica-Estates voor u dit nieuwbouwproject in portefeuille genomen. Het project is gelegen op ongeveer 800 meter van het oude stadscentrum.

Het project bestaat uit 36 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De 10e verdieping biedt plaats aan 2 penthouses welke een ruim privé solarium hebben.

Kenmerkend aan dit project zijn de uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen. Om te beginnen de buitenactiviteiten. Zo is er een gemeenschappelijk zwembad met een groene ligweide. Voor de kinderen is er een kinderbad met een naastgelegen water speelpark. Ook kunt u uw hole-in-ones oefenen op de heuse minigolfbaan.

De begane grond van het complex biedt onder andere plaats aan een co-working ruimte, Fitness, Sauna en een bioscoop met gamesroom.

Dit specifieke penthouse beschikt over 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer en de Amerikaanse keuken staan via glazen schuifdeuren direct in verbinding met het ruime balkonterras. Dit balkon is tevens te bereiken via de hoofdslaapkamer en de 1e gastenslaapkamer.

Via de trap op dit balkonterras bereikt u het privé solarium. Dit dakterras heeft een totaal oppervlakte van 84m2 en biedt plaats aan uw eigen Jacuzzi.

Inbegrepen bij de prijs van een woning in dit complex is een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parkeergarage. Uw fiets kunt u veilig stallen in de fietsenstalling behorende bij het complex.

Características principales

Referencia
3539
Ciudad
Calpe
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 2180
IBI anual
€ 360
Precio
€ 670.000

Superficies

Superficie construida
158 m2
Terraza
77 m2
Azotea
84 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
34 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
75 km
Aeropuerto Valencia
130 km
Centro ciudad
0.8 km
Mar
1.2 km
Campos de golf
10 km
Tiendas
0.8 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter