Villa de una sola planta en parcela propia cerca de un centro comercial - € 535.000

Villa, Finestrat, Costa Blanca Noord

Zou u dit jaar nog willen genieten in uw eigen nieuwbouwvilla onder de Spaanse zon? Vraag ons om een bezichtiging bij dit nieuwe project gelegen aan de exclusieve noordkant van de Costa Blanca.

Het betreft een nieuwbouwproject bestaande uit 12 vrijstaande Villa’s. Deze Villa’s worden gebouwd op hun eigen perceel met oppervlaktes van circa 400m2. Alle percelen hebben een eigen oprit welke plaats biedt aan 2 auto´s.

De Villa heeft op de begane grond een open ingedeelde woon- eetkamer met Amerikaanse keuken. 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers zijn door middel van glazen schuifdeuren direct verbonden aan het tuinterras met zicht op het zwembad.

Via een trapopgang in de woning bereikt u de hal van de eerste verdieping. Deze verdieping biedt plaats aan een ruime wasruimte. Daarnaast kunt u op deze verdieping genieten op het solarium welke een oppervlakte heeft van 90m2.

De Amerikaanse keuken is voorzien van alle benodigde witgoedapparatuur. Daarnaast beschikt de Villa over een airco installatie en zijn er voorbereidingen getroffen voor een alarmsysteem.

De gehele Villa beschikt over een domotica systeem. Met dit smart-home systeem kunt u op een comfortabele manier de verlichting en de elektrische rolluiken bedienen. Daarnaast zijn de airconditioning en de video-intercom in het systeem geïntegreerd.

Gezien de Villa wordt gebouwd in een doodlopende straat zult u geen hinder ondervinden van doorgaand verkeer. Daarnaast is de Villa uitstekend gelegen door zijn verbinding met de autosnelweg AP-7. Deze autoweg brengt u vlot naar de omliggende dorpen en steden als Benidorm en Villajoyosa.

Op nog geen 900 meter van de woning treffen we het commercieel centrum “La Marina” aan. Dit winkelcentrum staat bol van de bekende supermarkten en boetiek winkels.

Neem contact op met de gecertificeerde Nederlandstalige makelaar Ibérica-Estates om uw bezichtigingsafspraak te boeken. Geniet van onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca.

Características principales

Referencia
3548
Ciudad
Finestrat
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
B
IBI anual
€ 410
Precio
€ 535.000

Superficies

Superficie de parcela
420 m2
Superficie construida
103 m2
Azotea
90 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
36 m2
Jardín
330 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
57 km
Centro ciudad
2 km
Mar
5.6 km
Campos de golf
3 km
Tiendas
2 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter