Apartamento en planta baja con jardín privado - € 225.000

Casa en campo de golf, Los Alcázares, Costa Cálida

Dichtbij het groene gras van de greens van golfterrein genaamd “La Serena Golf” wordt dit stijlvolle nieuwbouwproject gerealiseerd.

Dit nieuwe project aan de Costa Cálida bestaat uit koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers. De 3e verdieping is gereserveerd voor de penthouses. Alle penthouses hebben 3 slaapkamers en zijn daarnaast voorzien een zonnig dakterras.

Dit specifieke 2 slaapkamer appartement bevindt zicht op de begane grond van het complex. Beide slaapkamers en de woonkamer sluiten aan op het half overdekte tuinterras.

Daarnaast beschikken de appartementen op de begane grond over een compacte eigen tuin. In deze tuin kunt u genieten van het mediterrane klimaat en de rust die de golfbaan met zich meebrengt.

Een privéparkeerplaats met daarachter een persoonlijke berging in de ondergrondse parkeergarage is inbegrepen.

Als eigenaar van een woning in dit complex kunt u gebruik maken van de uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in het gemeenschappelijke zwembad. Oefen uw aces op de tennisbaan. Of simpelweg lekker zonnebaden op de groene ligweide.

De zandstranden van de Mar Menor bevinden zich op nog geen 2 kilometer van deze woning. Dit is tevens het startpunt van de uitnodigende wandelboulevard. Langs deze boulevard komt u onder andere langs de sporthaven van Los Alcázares. Daarnaast biedt deze boulevard u een waaier aan gezellige bars en restaurant met zowel de nationale als de internationale keuken.

Interesse in dit mooie project in deze opkomende regio? Neem dan nu contact op met de verkopende makelaar Ibérica-Estates. Wij spreken uw taal en begeleiden u van A tot Z bij de aanschaf van uw droomwoning in Spanje.

Características principales

Referencia
3557
Ciudad
Los Alcázares
Zona
La Serena Golf
Dormitorios
2
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 960
IBI anual
€ 270
Precio
€ 225.000

Superficies

Superficie construida
83 m2
Terraza
18 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
30 m2
Jardín
48 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
98 km
Aeropuerto Murcia
35 km
Centro ciudad
1.5 km
Mar
1.5 km
Campos de golf
0.1 km
Tiendas
3 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter