Ático con impresionantes vistas sobre la Costa Blanca - € 430.000

Ático, San Miguel de Salinas, Costa Blanca Zuid

Wilt u een huis in Spanje kopen in een rustige omgeving? Een koophuis met een schitterend uitzicht? Een woning met een goede verbinding naar het vliegveld van Alicante? Een droomwoning in aan de Costa Blanca om de drukte van de grote stad te ontvluchten? Dan is dit bouwproject wellicht hetgeen wat u zoekt.

In dit nieuwbouwproject kunt u kiezen uit een woning op de begane grond of een penthouse variant. Vanuit beide type woningen heeft u vrij zicht over het Spaanse landschap met op de achtergrond de Middellandse zee.

Dit specifieke penthouse beschikt over een ruime woon- eetkamer. 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers. Een trap op het balkonterras welke grenst aan de woonkamers brengt u naar het dakterras van dit penthouse.

Op dit dakterras is het mogelijk een privézwembad aan te laten leggen met een afmeting van 2 bij 4 meter.

Alle woningen in dit complex zijn voorbereid op de installatie van lift. Deze installatie kan tegen een meerprijs bij de bouw van het appartement worden voorzien.

Als eigenaar van een penthouse in dit project kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad. Op de groene ligweide rondom het zwembad kunt u heerlijk zonnebaden terwijl u geniet van het Spaanse landschap om u heen.

In een straal van 3 kilometer heeft u de keuze uit 3 verschillende golfbanen. Ga voor de uitdagende holes van de Villamartin Golf Club. De serene omgeving van Las Colinas met zijn banen genesteld in een natuurlijke vallei. Of toch de Real Club de Golf Campoamor met haar statige clubhuis en een heerlijk restaurant met groot terras.

De stranden van Orihuela Costa en Torrevieja bereikt u in 15 minuten autorijden.

Neem contact op met de Nederlandstalige makelaars van Ibérica-Estates voor een inspectiereis naar Spanje. Wij assisteren u van A tot Z bij de aankoop van uw droomwoning in Spanje.

Características principales

Referencia
3359
Ciudad
San Miguel de Salinas
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 480
IBI anual
€ 300
Precio
€ 430.000

Superficies

Superficie construida
92 m2
Terraza
13 m2
Azotea
77 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
33 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
65 km
Aeropuerto Murcia
56 km
Centro ciudad
3.5 km
Mar
10 km
Campos de golf
3 km
Tiendas
3.5 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter