Casa adosada de nueva construcción en Pilar de la Horadada - € 279.900

Vivienda adosada, Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid

Pilar de la Horadada is een gezellige Spaanse badplaats gelegen in het zuidelijkste puntje van de Costa Blanca.

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 7 geschakelde woningen. Alle woningen hebben een privé parkeerplaats aan de straatzijde van het eigen perceel. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een eigen tuinterras welke tevens toegang geeft tot het gemeenschappelijk zwembad van het complex.

Deze woningen worden gebouwd op een grondstuk gelegen op 700 meter van de gezellige dorpskern van Pilar de la Horadada. Dit dorpscentrum staat bol van faciliteiten als boetiekwinkels, supermarkten, bakkers, slagers en een apotheek.

In het dorpscentrum van “Pilar” zoals de Spanjaarden zelf zeggen, kunt ook terecht voor een goede tapas in één van de vele gezellige restaurants en bars. De winkels en de horeca zijn in dit gebied het gehele jaar door geopend.

Rondom de woning is er ruim aandacht besteed aan groene parken en nette aangelegde fiets- en wandelpaden.

De stranden van Torre de la Horadada bevinden zich op 3 kilometer afstand van dit nieuwe woonproject.

De begane grond van de woning biedt u een ruime woon- eetkamer met Amerikaanse keuken. Ook de eerste badkamer en de eerste slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Deze slaapkamer kijkt uit op de tuin aan de achterzijde van de woning.

De eerste verdieping telt 2 slaapkamers en 1 badkamer. De hoofdslaapkamer biedt daarnaast toegang tot het balkonterras. Op deze verdieping is er nog een derde kamer welke u naar wens kunt laten indelen. Zo kunt u hier kiezen voor een 4e slaapkamer, een en suite badkamer of een riante inloopkast voor de hoofdslaapkamer.

De derde en bovenste verdieping van dit koophuis biedt plaats aan het zonnige solarium welke een afmeting heeft van 50m2. Dit dakterras is uitgerust met een buitenkeuken. Dit maakt het dé ideale plek om te genieten van de zonsondergang met familie en vrienden.

Laat u overtuigen door de charme van Torre de la Horadada. Neem nu contact op met de makelaars van Ibérica-Estates om uw woningaankoop in Spanje te verwezenlijken.

Características principales

Referencia
3448
Ciudad
Pilar de la Horadada
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 560
IBI anual
€ 320
Precio
€ 279.900

Superficies

Superficie de parcela
90 m2
Superficie construida
115 m2
Terraza
6 m2
Azotea
50 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
23 m2
Jardín
25 +16 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
77 km
Aeropuerto Murcia
45 km
Centro ciudad
1 km
Mar
4 km
Campos de golf
4 km
Tiendas
1 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter