Elegante Villa en primera línea del campo de golf - € 599.000

Casa en campo de golf, Los Alcázares, Costa Cálida

Rust, natuur, zon, zee en strand. Wanneer deze kenmerken bovenaan staan op uw wensenlijst aangaande een koopwoning in Spanje, dan verdient dit nieuwbouwproject zeker de aandacht.

Dit nieuwbouwproject gelegen aan de Costa Cálida in Spanje bestaat uit 9 gelijkvloerse Villa’s. Deze Villa’s worden gebouwd op een perceel welke direct aan de golfbaan gelegen is.

De auto parkeert u gemakkelijk uit het zicht aan de achterzijde van de woning. De hal verbindt de woon- eetkamer met 3 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer geeft u daarnaast toegang tot het tuinterras en heeft een eigen badkamer en suite.

De stijlvolle open keuken is voorzien van een kookeiland. Dit eiland zorgt ervoor dat u voldoende werkruimte heeft.

Het paradepaardje van de woning is toch zeker ook wel de tuin. Deze tuin grenst rechtstreeks aan de golfbaan genaamd “La Serena Golf”. Hierdoor geniet u vanuit iedere hoek van een mooi uitzicht over het groen van de golf.

In uw tuin kunt u een verfrissende duik nemen in uw eigen zwembad. Dit L-vormige zwembad heeft een gescheiden liggedeelte en beslaat een oppervlakte van in totaal 37m2.

Op slechts 1 kilometer van de woning treft u de Mar Menor aan. De Mar Menor is de grootste Lagune van Spanje. Het rustige water is de ideale locatie voor een stranddag. Ook kunt u bij de Mar Menor terecht voor een grote variëteit aan watersporten.

In de directe omgeving zijn er talloze Spaanse dorpen en steden te ontdekken. Geniet van een heerlijke tapa in een Spaanse cerveceria. Maak een heerlijke wandeling over de autoluwe strandboulevard van Los Alcázares. Of ga Lekker winkelen in het centrum van de provinciestad Murcia.

De goede bereikbaarheid vanuit de vliegvelden van Murcia en Alicante maken dit project een interessante investering wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning in Spanje.

Neem contact op met de makelaars van Ibérica-Estates en maak gebruik van onze uitgebreide kennis van de regio en het grootste aanbod aan vastgoed. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning in Spanje.

Características principales

Referencia
3438
Ciudad
Los Alcázares
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
B
Gastos de comunidad
€ 680
IBI anual
€ 320
Precio
€ 599.000

Superficies

Superficie de parcela
292 m2
Superficie construida
108 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
37 m2
Jardín
180 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
98 km
Aeropuerto Murcia
35 km
Centro ciudad
3 km
Mar
3 km
Campos de golf
0.1 km
Tiendas
3 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter