Villa mediterránea con piscina privada listo para vivir - € 350.000

Villa, Almoradi, Costa Blanca Zuid

Deze mediterrane geschakelde Villa is gelegen in de groene omgeving van Daya Nueva. Daya Nueva is een typisch Spaans dorpje aan de oostkust van Spanje in de provincie Alicante. De ideale plaats om even afstand te nemen van een druk leven en tot rust te komen in uw eigen woning.

De Villa is volledig gemeubileerd en per direct te betreden.

Naast de standaarduitrusting is deze herverkoop Villa voorzien van een zonnig dakterras, een kelderverdieping van ca. 100m2, zonwering en airco.

Deze volledig gelijkvloerse Villa beschikt over een gezellige open leefruimte met een opvallend hoog plafond. Het hoge plafond creëert een ruimtelijk gevoel en geeft tevens een gevoel van vrijheid. Bovendien schept deze hoge ruimte vele creatieve mogelijkheden.

De woon- eetkamer is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.

De woning heeft in totaal 3 slaapkamers en 2 complete badkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en-suite en heeft een extra ruimte waar u een op uw maat gemaakte inloopdressing kunt laten realiseren.

Alle slaapkamers staan middels grote raampartijen in connectie met uw tuin. De hoofdslaapkamer en één van de gastenslaapkamers hebben het voorrecht om wakker te worden met uitzicht op het privé zwembad wat zorgt voor het typische zomergevoel. Het zwembad heeft een afmeting van 18m2 en is in de verkoopsprijs inbegrepen.

Op korte autorijafstand bevindt zich het gezellige dorpsplein van Benijofar en de mooie zandstranden van Guardamar en La Marina. Bovendien heeft u vanuit Daya Nueva een goede verbinding naar omliggende grotere steden zoals Alicante en Murcia.

Wilt u graag in een landelijke omgeving wonen die u rust geeft? Dan is deze geschakelde Villa wellicht de ideale woning voor u.

Geniet u deze zomer al in uw eigen droomvilla onder de Spaanse zon? Neem nu contact op met de Nederlandstalige vastgoedmakelaar Ibérica-Estates voor een bezichtiging op locatie.

Características principales

Referencia
3458
Ciudad
Almoradi
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2020
EPC
En tramite
IBI anual
€ 300
Precio
€ 350.000

Superficies

Superficie de parcela
241 m2
Superficie construida
112 m2
Azotea
20 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
33 m2
Sótano
100 m2
Jardín
120 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
40 km
Aeropuerto Murcia
81 km
Centro ciudad
0.7 km
Mar
13 km
Campos de golf
7 km
Tiendas
0.5 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter