Chalet independiente en el campo de golf de Roda - € 395.000

Villa, San Javier, Costa Cálida

Wonen in een vrijstaande Villa aan de Roda golfbaan. Roda Golf is gelegen aan de Costa Cálida in Spanje. Een rustgevende en groene leefomgeving waar wonen in luxe werkelijkheid wordt. Deze ontspannen levensstijl treft u aan op slechts 5 kilometer van de zandstranden van de Mar Menor en het dorpscentrum van de badplaats Los Alcázares.

Dit betreft een kleinschalig woonproject van 12 hoogwaardige vrijstaande Villa’s, allen met een privé-zwembad. Door het gebruik van grote raampartijen hebben deze Villa’s royaal lichtinval en worden de binnenruimtes in connectie gebracht met de groene buitenomgeving.

In het leefgedeelte staan zowel de keuken, het eetgedeelte en de zitruimte met elkaar in verbinding. Zo heeft u te allen tijde contact met familie of vrienden die zich in de leefruimte bevinden.

Deze Villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van voldoende opbergruimte doormiddel van inbouwkasten. De eerste slaapkamer en badkamer bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. Deze slaapkamer kijkt uit op de tuin. De andere 2 slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste etage. Middels schuifpuien hebben deze slaapkamers toegang tot een zonnig balkonterras met een oppervlakte van 14m2.

Neem contact op met makelaar Ibérica-Estates voor een uitgebreide service en A tot Z begeleiding in de zoektocht naar uw koopwoning aan de Costa Blanca en Costa Cálida in Spanje. Met ruim 20 jaar ervaring in Spanje zijn wij al jaren de toonaangevende Nederlandstalige makelaar voor de regio´s Alicante en Murcia.

Características principales

Referencia
3398
Ciudad
San Javier
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 840
IBI anual
€ 360
Precio
€ 395.000

Superficies

Superficie de parcela
175 m2
Superficie construida
123 m2
Terraza
14 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
32 m2
Jardín
110 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
86 km
Aeropuerto Murcia
36 km
Centro ciudad
1.5 km
Mar
4 km
Campos de golf
0.1 km
Tiendas
1.5 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter