Ático en una ubicación privilegiada enfrente el paseo - Vendido

Ático, Torrevieja, Costa Blanca Zuid

Zoekt u naast zon, zee en strand ook het gemak van alle faciliteiten binnen handbereik? Dan is dit kleinschalige nieuwbouwproject in het hart van de Spaanse kustplaats Torrevieja wellicht de perfecte woningaankoop voor u.

Dit nieuwbouwproject bestaat in totaal uit 12 koopappartementen verdeeld over 6 verdiepingen. De gemeenschappelijke zones bevinden zich op het dakterras. Hier kunt u terecht voor een heerlijke duik in het gemeenschappelijke zwembad. Tevens is dit de perfecte plek om in alle rust te zonnebaden.

De directe omgeving van dit penthouse is levendig. Zo zit u midden in het stadscentrum van Torrevieja waardoor u van allerhande voorzieningen geniet op loopafstand van het complex. Van winkels en supermarkten tot de gym en de bioscoop.

Het populaire strand “Playa de Los Locos” ligt op nog geen 50 meter van het complex. De wandelboulevard aan dit strand staat bol van zowel nationale als internationale bars en restaurants. Geniet van een verkoelende ijsco van de ijssalon of een heerlijke Paella in één van de Spaanse restaurants. Bij Playa de Los Locos is er altijd wel iets naar uw gading te vinden.

Dit specifieke penthouse is gelegen op de 5e verdieping van het complex. Met dit penthouse geniet u van fijn lichtinval door de glazen schuifdeuren in de woon- eetkamer.

U de beschikking over 2 terrassen van respectievelijk 22m2 en 12m2. Beide terrassen zijn toegankelijk via de woonkamer. Het penthouse 1 ruime slaapkamer en 1 badkamer.

Door de centrale ligging met de vele faciliteiten is dit penthouse een ideale uitvalsbasis of u het nu gebruikt als tweede woning of als hoofdverblijf. Daarnaast hebben de appartementen in dit complex een goede potentie voor vakantieverhuur.

Wilt u vastgoed aankopen onder de Spaanse zon? Neem nu contact op met de Nederlandstalige makelaars van Ibérica-Estates. Wij helpen u graag bij het kopen van uw droomwoning.

Ons Nederlands / Belgisch makelaarskantoor is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca Zuid, Costa Blanca Noord en de Costa Cálida.

Características principales

Referencia
3286
Ciudad
Torrevieja
Dormitorios
1
Baños
1
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 800
IBI anual
€ 320
Precio
Vendido

Superficies

Superficie construida
84 m2
Terraza
22 + 12 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
24 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
44 km
Aeropuerto Murcia
65 km
Centro ciudad
0.1 km
Mar
0.1 km
Campos de golf
15 km
Tiendas
0.1 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter