Ático de obra nueva en el centro de la ciudad de Torrevieja - € 449.000

Ático, Torrevieja, Costa Blanca Zuid

In het stadscentrum van Torrevieja heeft immokantoor Ibérica-Estates dit moderne nieuwbouwcomplex in de verkoop. Het project bestaat uit in totaal 34 koopappartementen en penthouses.

Als u de voordeur van het complex verlaat staat u midden in het bruisende stadscentrum van Torrevieja. Door de veelzijdigheid aan nationaliteiten bent u verzekerd van een breed scala aan zowel lokale als internationale winkels, bars en restaurants.

Op 200 meter van deze woning bevind zich het strand genaamd “Playa de Los Locos”. Langs dit strand bevindt zich de uitnodigende wandelboulevard van Torrevieja. Deze kilometerslange boulevard, die langs de gehele kustlijn van Torrevieja loopt, leent zich uitstekend voor een avondwandeling. Misschien wel gevolgd door een lekker etentje in uw favoriete restaurant of simpelweg een versnapering in één van de vele terrasjes en barretjes langs deze boulevard.

Alle appartementen zijn voorzien van een open leefruimte met Amerikaanse keuken. Dit specifieke penthouse beschikt daarnaast over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op het dakterras treft u een privé solarium om heerlijk te relaxen op de zwoele zomeravonden.

Als eigenaar van een penthouse in dit complex kunt u gebruik maken van de uitgebreide gemeenschappelijke zone welke zich op het dakterras bevindt. Met het gemeenschappelijke zwembad en de sauna is dit een heerlijke plek om te genieten van het onbekommerde leven in Spanje.

Een privé parkeerplaats en een ruime opslag kunnen tegen een meerprijs worden aangeschaft.

Zoekt u een nieuwbouwappartement onder de Spaanse zon? Ibérica-Estates is dé nieuwbouwspecialist van de regio. Wij helpen u bij het vinden van uw droomwoning aan de Costa Blanca Noord, Costa Blanca Zuid of de Costa Cálida.

Características principales

Referencia
3239
Ciudad
Torrevieja
Dormitorios
2
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 560
IBI anual
€ 320
Precio
€ 449.000

Superficies

Superficie construida
92 m2
Terraza
11 m2
Azotea
17 m2
Cocina
6 m2
Salón-comedor
21 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
45 km
Aeropuerto Murcia
65 km
Centro ciudad
0.1 km
Mar
0.1 km
Tiendas
0.1 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter