Apartamento en planta baja con jardín privado - € 399.900

Apartamento, Los Alcázares, Costa Cálida

Bent u op zoek naar ontspanning, sport en plezier? Op het Santa Rosalía Lake and Life Resort is er voor ieder wat wils.

Het resort biedt tal van faciliteiten. Centraal in het resort ligt het aangelegde meer met kristalhelder water, witte zandstranden en tropische palmen. Rondom het meer kunt u genieten van vele faciliteiten. Zo is er een strandbar. Zijn er verscheidene sportvelden en een gym.

Het resort is tevens erg kindvriendelijk met een gevarieerd aanbod van speelplaatsen en speeltoestellen. Daarnaast is er een heuse adventure golfbaan. Deze minigolfbaan is momenteel de grootste is in zijn soort in Europa.

Rondom het meer worden meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd van moderne appartementen tot luxe Villa’s en penthouses. Het project welke we hier uitlichten bestaat uit 6 woontorens met elk 6 appartementen en een penthouse.

Met dit specifieke appartement op de begane grond heeft u de beschikking over een privé tuin van 74m2. De woon- eetkamer staat via een korte hal in verbinding met 3 tweepersoonsslaapkamers. Het appartement biedt 2 badkamers waarvan 1 badkamer en suite aan de hoofdslaapkamer.

De ligging van het resort in het hart van de Costa Cálida zorgt ervoor dat u een diverse waaier aan activiteiten binnen handbereik heeft. Zo is Santa Rosalía een geweldig startpunt voor een goede fietstocht. Binnen 10 minuten autorijden bereikt u de stranden van de Mar Menor deze lagune staat bekend om zijn kalme water. Tevens kunt u hier tal van watersportactiviteiten beoefenen.

Kom genieten van het mediterrane klimaat in het trendy Santa Rosalía Lake and Life resort. Het Nederlandstalige makelaarskantoor Ibérica-Estates heeft op dit alle types vastgoed in haar portefeuille.

Características principales

Referencia
3228
Ciudad
Los Alcázares
Dormitorios
3
Baños
2
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 2060
IBI anual
€ 360
Precio
€ 399.900

Superficies

Superficie construida
102 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
28 m2
Jardín
74 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
98 km
Aeropuerto Murcia
32 km
Centro ciudad
4 km
Mar
5 km
Campos de golf
3 km
Tiendas
4 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter