Apartamento con vistas al campo de golf de La Serena - € 241.295

Apartamento, Los Alcázares, Costa Cálida

Fietsliefhebbers opgelet. De Costa Cálida is één van de beste regio’s aan de Spaanse oostkust voor een ontspannen fietstocht. Het is in deze regio waar de Nederlandstalige makelaar Ibérica-Estates u dit kleinschalige nieuwbouwproject presenteert.

De directe omgeving van dir project kenmerkt zich door de nette aangelegde fietspaden. Hier kunt u een mooie fietstocht maken langs de stranden en de boulevards van de Mar Menor. Ook kunt u met de fiets in het binnenland op ontdekkingsreis naar pittoreske Spaanse dorpjes. Met dit appartement beschikt u over een uitstekend startpunt voor al uw fietstochten.

Ook de fanatieke golfer komt aan zijn trekken in deze omgeving. Deze woningen worden gerealiseerd bij de golfbanen van “La Serena Golf”. Daarnaast bereikt u binnen 1 uur autorijden van het complex tot wel 15 andere golfbanen in de regio.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 18 koopappartementen verdeeld over 3 woonblokken. Tussen de woonblokken wordt een gemeenschappelijke tuin aangelegd met een gemeenschappelijk zwembad waar u als eigenaar van een appartement gebruik van kunt maken. Binnen de omheinde residentie is er voor ieder appartement een privé-parkeerplaats voorzien.

In het complex zijn er verschillende type appartementen te koop. Begane grondappartementen met een riante tuin en appartementen op de 1e verdieping met uitzichten op de golfbaan. Op de bovenste woonlaag bevinden zich de penthouses welke een privé solarium hebben. Vanaf deze penthouses geniet u van schitterende vergezichten over de golfbaan en de Mar Menor.

In dit specifieke appartement heeft u de beschikking over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Vanaf uw eigen balkon kunt u genieten van een mooi uitzicht over de golfbaan.

Bent u op zoek naar een koopwoning aan de Costa Cálida of de Costa Blanca? Vertel ons wat uw specifieke wensen zijn en wij gaan voor u op zoek naar de ideale woning.

Características principales

Referencia
3118
Ciudad
Los Alcázares
Dormitorios
2
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 660
IBI anual
€ 260
Precio
€ 241.295

Superficies

Superficie construida
86 m2
Terraza
11 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
21 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
98 km
Aeropuerto Murcia
35 km
Centro ciudad
3 km
Mar
3 km
Campos de golf
0.1 km
Tiendas
2 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter