Villa independiente en el campo de golf de Roda - € 399.900

Villa, San Javier, Costa Cálida

Direct aan de golfbanen van San Javier in de Costa Cálida presenteert Ibérica-Estates u dit kleinschalige project met moderne nieuwbouwvilla’s. Het project bestaat uit vijf ruime Villa’s met een riante tuin en privé zwembad.

Deze Villa’s worden compleet opgeleverd. Zo is alle verlichting in en rondom de woning reeds bij de prijs inbegrepen. De Villa is voorzien van zonnepanelen. Er zijn voorbereidingen getroffen voor het installeren van een oplaadpaal ten behoeve van een elektrische auto op uw oprit. De keuken wordt voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Op de begane grond heeft u naast een riante woonkamer met Amerikaanse keuken ook de beschikking over de eerste twee slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer op de begane grond heeft een badkamer en suite.

Op de eerste verdieping treffen we de derde slaapkamer aan met een badkamer en suite.

Het riante balkonterras op de eerste verdieping is voorzien van een buitenkeuken compleet met koelkast en granieten werkblad. Via een trap op het terras bereikt u het solarium op de derde verdieping.

Het park waarop de Villa zich bevindt wordt 24/7 bewaakt. Met een korte wandeling van 15 minuten bereikt u het clubhuis. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner op het terras met een schitterende uitzicht over de golfbaan. Deze prachtig onderhouden golfbaan met 18 holes is ontworpen door Dave Thomas en beschikt over strategisch geplaatste bunkers en drie groten meren.

Op drie kilometer van de woning vindt u levendige stad Los Alcázares met mooie zandstranden, boulevards en de bekende straat “Avenido Río Nalón”. Hier vindt u talloze gezellig bars en restaurants voor een heerlijke avond uit.

Heeft u graag meer informatie over deze Villa of bent u benieuwd naar onze andere projecten aan de Costa Cálida, Costa Blanca Zuid of Costa Blanca Noord? Aarzel dan niet en neem contact op met het team van Nederlandstalige makelaars van kantoor Ibérica-Estates. Wij helpen u graag met uw vastgoedaankoop in Spanje.

Características principales

Referencia
2978
Ciudad
San Javier
Dormitorios
3
Baños
3
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 840
IBI anual
€ 320
Precio
€ 399.900

Superficies

Superficie de parcela
183 m2
Superficie construida
126 m2
Terraza
41 m2
Azotea
23 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
39 m2
Jardín
100 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
90 km
Aeropuerto Murcia
37 km
Centro ciudad
2 km
Mar
4 km
Campos de golf
0.1 km
Tiendas
0.5 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter